Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
foto psychiater

Psychiaters en artsen

We bevorderen positieve gezondheid en welzijn in brede zin. Hierbij richten we ons op de veerkracht en mogelijkheden van mensen. Hoe doen onze psychiaters en artsen dit?

 

Psychiaters en artsen 

Als psychiater of arts bij Jeugd ggz werk je aan de bevordering van positieve gezondheid en welzijn in brede zin. Onze focus ligt op het vergroten van de veerkracht en mogelijkheden van mensen, zodat zij beter kunnen omgaan met de uitdagingen en problemen van het dagelijkse leven. Onze vraag aan jou is dan ook: wat heb jij nodig om hieraan bij te dragen? 

Uiteraard doe je dit niet alleen; je maakt onderdeel uit van het multidisciplinair team. Als hoofdbehandelaar in de SGGZ behandel je individuele cliënten en stel je diagnoses en indicaties volgens het behandelbeleid en vastgestelde programma’s. Daarnaast ben je consultatief beschikbaar voor de BasisGGz en voor vragen van ketenpartners en verwijzers. Je interesse en ambitie nemen we mee in een passend takenpakket. 

 Wat bieden wij? 

Als psychiater bij Jeugd ggz heb je de mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan de positieve gezondheid en welzijn van onze patiënten. Wij bieden onze medewerkers een stimulerende en uitdagende werkomgeving, waarin persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Daarnaast bieden wij: 

  • Een goed salaris en arbeidsvoorwaardenpakket. 
  • Mogelijkheden voor scholing en bijscholing. 
  • Een team van enthousiaste en betrokken collega's. 
  • Een organisatie waarin ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. 
  • Een prettige werksfeer waarin open communicatie en samenwerking centraal staan. 

 

Afbeelding
psychiaters