Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
Foto GZ opleiding

Psychologen en psychotherapeuten

We bevorderen positieve gezondheid en welzijn in brede zin. Hierbij richten we ons op de veerkracht en mogelijkheden van mensen. Hoe doen onze psychologen en psychotherapeuten dit?

 

Psychologen en psychotherapeuten 

Bij Jeugd ggz werken we aan de bevordering van positieve gezondheid en welzijn in brede zin. Onze focus ligt op het vergroten van de veerkracht en mogelijkheden van mensen, zodat zij beter kunnen omgaan met de uitdagingen en problemen van het dagelijkse leven. Als psycholoog of psychotherapeut bij Jeugd ggz speel je een belangrijke rol in het bieden van de juiste hulp aan kinderen en jongeren. Onze vraag aan jou is: wat heb jij nodig om hieraan bij te dragen? 

Binnen Jeugd ggz werken we met basispsychologen, GZ-psychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten. Als psycholoog of psychotherapeut bij Jeugd ggz heb je de mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan de positieve gezondheid en welzijn van onze patiĆ«nten. Wij bieden onze medewerkers een stimulerende en uitdagende werkomgeving, waarin persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Daarnaast bieden wij: 

  • Een goed salaris en arbeidsvoorwaardenpakket. 
  • Mogelijkheden voor scholing en bijscholing. 
  • Een team van enthousiaste en betrokken collega's. 
  • Een organisatie waarin ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. 
  • Een prettige werksfeer waarin open communicatie en samenwerking centraal staan. 
Afbeelding
psycholoog en psychotherapeut